Prefabrik Ev

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş method ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Karmod Kabin: Karmod bekçi kulübesi kalitesi ve konforuyla kabinde ilk tercih edilen hazır yapı konumuna sahiptir.

Prefabrik evler konforlu ve rahat yaşam alanı sunan özellikleriyle beklentileri karşılar. Buna ek olarak prefabrik evlerin özellikleri kısaca şöyledir:

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Beklenmeyen maliyetler veya değişen koşullarla ilgili endişeleri ortadan kaldırırız ve hayalinizdeki evi tam olarak istediğiniz özelliklere göre inşa etmek için sizinle birlikte çalışırız.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Arsanızda inşa edilen prefabrik hazır evler zamanla değer kazanır ve daha yüksek inşaat ve malzeme kalitesine sahiptirler.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak prefabrik ev fiyatları şekilde yerleştirilebilir.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir prefabrik ev yemek alanı oluştururken, modern cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Aynı zamanda her geçen yıl değişen piyasa koşulları, bu evler ile betonarme yapıların fiyatları arasındaki makas farkını her geçen gün genişletmektedir. Çünkü betonarme prefabrik ev yapıların her geçen gün inşaat maliyeti artar bu doğrultuda fiyatları da artar fakat bu yapılar her zaman ekonomik kalmaktadır.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Mimari estetiği ortaya çıkaran detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çOkay farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi prefabrik ev fiyatlarıprefabrik ev ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Report this wiki page